Sitemap  
Karting.nl - Dé website over karten in Nederland  
Homepage Indoor karting Outdoor karting Karting arrangementen Karts reserveren    

Kartbanen Nederland
Indoor
Outdoor
Op plaats
Op naam
Op provincie

Magazines

Aanbiedingen

Kartnieuws

Zelf kart kopen

Kart onderdelen

Karting regels

Tips & Trucs

Karten voor kinderen

Karten in België

Mario Kart

Links

 

Karten voor kinderen

Karten is niet alleen een ontzettend leuke hobby of sport voor volwassenen maar ook voor kinderen zijn er veel mogelijkheden! Een groot aantal kartbanen in Nederland biedt verschillende arrangementen aan die gericht zijn op kinderen.

Wat is er leuker dan met een kinderfeestje te gaan karten?
Bij veel kartbanen is het mogelijk om een leuk kinderfeestje te organiseren, in overleg met de kartbaan wordt het een geweldig feest! Van het rijden van een oefenrondje tot het rijden van een officiële race met huldiging en medailles, er is van alles mogelijk!

Hieronder staan een aantal voorbeeld arrangement zoals ze worden aangeboden bij verschillende kartbanen in Nederland.

Kart Kidsparty bij de Kartfabrique®
Jij bent binnenkort jarig? Gefeliciteerd! Bij de Kartfabrique® kun je samen met je vrienden je verjaardag vieren. Met een echte raceoverall en racehelm ga jij de uitdaging aan. Na een uitgebreide uitleg over racen is het aan jou om de beste tijd van de dag neer te zetten. Wij helpen je hier zoveel mogelijk bij en geven je tips om nog beter te racen.

Een kinderfeest bij de Kartfabrique® organiseert u al voor € 19,50 per kind. Dit is inclusief karten, een feestmaal met frietjes en ijs. Ook krijgen de jonge coureurs een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag mee naar huis.

Afkomstig van: De Kartfabrique, Utrecht

Kinder Arrangementen (min. 4 kinderen)
Road Runner
1 keer karten, glaasje frisdrank, frites met een snack en een leuke herinnering voor alle deelnemers.
Speedy Gonzalez
2 keer karten, glaasje frisdrank, frites met een snack en een leuke herinnering voor alle deelnemers.

Afkomstig van: Anac Karting, Nijmegen

Kidsclub
1 keer per maand organiseert Indoor Karting Middelburg een Kidsclub onder leiding van een kartinstructeur. Tijdens deze dag leer je spelenderwijs de kneepjes van het karten. Als je echt snelle tijden neer wilt gaan zetten, moet je beheerst en netjes gaan rijden, zodat je banden niet gaan slippen en de kart op goede snelheid de bocht uitkomt. Je leert inhalen, de ideale lijn rijden, verdedigend rijden en de kart onder controle houden. Ook zullen er een aantal races gehouden worden, waarin je je stuurmanskunsten kunt meten met de andere deelnemers.

Afkomstig van: Indoor Karting, Middelburg

Kids Racecursus
Attractiecentrum Zoetermeer biedt kinderen een unieke mogelijkheid om op een veilige manier kennis te maken met Karten. Karten is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,35 m). Voor de extra veiligheid van kinderen hebben wij nekbeschermers en bodyprotectors. Op zondagochtend vanaf 9:00 is er een echte kartleraar aanwezig.

Afkomstig van: Attractiecentrum, Zoetermeer

Home | Indoor | Outdoor | Arrangementen | Reserveringen | Sitemap